bannermittext4

Kategorie Vorspeise, herzhaft, Vegetarisch
Vorbereitungszeit 10m
Kochzeit 25m
Gesamtzeit 35m
Portionen 12

Zutaten
8 oz cream cheese (softened)
⅔ cup sour cream
⅓ cup mayonnaise
2 cloves garlic (minced)
1 ½ cups shredded mozzarella cheese (divided)
½ cup fresh shredded parmesan cheese
½ cup shredded gruyere cheese
10 oz frozen chopped spinach (defrosted and squeezed dry)
14 oz marinated artichoke hearts (chopped)
1 baguette (optional)
olive oil

Anweisungen
Preheat oven to 375°F.
In a bowl combine cream cheese, sour cream, mayonnaise and garlic with a hand mixer until fluffy.
Stir in parmesan cheese, 1 cup mozzarella cheese, gruyere cheese, spinach, and artichokes.
Place into a 9x9 casserole dish (or deep dish pie plate) and top with remaining ½ cup mozzarella cheese.
Bake 25-30 minutes or until bubbly and cheese is browned.
Slice baguette into ½" slices. Lightly brush one side of each slice with olive oil. Broil the oiled side for about 2 minutes or just until lightly browned.
Remove from the oven and gently rub each slice with a clove of garlic. Serve with spinach artichoke dip.

URL
https://www.spendwithpennies.com/the-best-spinach-artichoke-dip/

Wir benutzen Cookies

Wir nutzen Cookies auf unserer Website. Einige von ihnen sind essenziell für den Betrieb der Seite, während andere uns helfen, diese Website und die Nutzererfahrung zu verbessern (Tracking Cookies). Sie können selbst entscheiden, ob Sie die Cookies zulassen möchten. Bitte beachten Sie, dass bei einer Ablehnung womöglich nicht mehr alle Funktionalitäten der Seite zur Verfügung stehen.