bannermittext4

Vorbereitungszeit 20 mins
Kochzeit
Portionen 8

Zutaten
1 lb. small shrimp, peeled, deveined, and cooked (I buy the frozen, pre-cooked version for quick preparation)
8 ounces elbow macaroni pasta, cooked and rinsed in cold water
¼ cup chopped green onion
1 green bell pepper, diced
2 cups diced celery
1 cup frozen peas, thawed
1 cup mayonnaise
1 tablespoon fresh lemon juice
1 tablespoon white vinegar
1 teaspoon sugar
2 tablespoons fresh minced dill
½ teaspoon salt
¼ teaspoon pepper

Anweisungen
In a large bowl, combine shrimp, pasta, green onion, bell pepper, celery, and peas.
In a small bowl, whisk together mayonnaise, lemon juice, vinegar, sugar, dill, salt, and pepper.
Pour dressing over pasta mixture and toss until completely coated.
Refrigerate for at least 30 minutes before serving.


http://www.theseasonedmom.com/aunt-bees-shrimp-and-pasta-salad/

Wir benutzen Cookies

Wir nutzen Cookies auf unserer Website. Einige von ihnen sind essenziell für den Betrieb der Seite, während andere uns helfen, diese Website und die Nutzererfahrung zu verbessern (Tracking Cookies). Sie können selbst entscheiden, ob Sie die Cookies zulassen möchten. Bitte beachten Sie, dass bei einer Ablehnung womöglich nicht mehr alle Funktionalitäten der Seite zur Verfügung stehen.