Kategorie Vegetarisch, Hauptgericht, herzhaft
Vorbereitungszeit 15m
Kochzeit 40m
Gesamtzeit 55m
Portionen 8
Zutaten
5 large eggs (beaten)
1 cup whole milk (other percents of milk will work as well)
1/2 teaspoon salt
1/4 teaspoon pepper
1/4 cup chopped onion
1 cup spinach leaves (chopped (fresh or frozen))
1/2 tablespoon olive oil
1/2 cup bell pepper (red, green, orange, or yellow depending on preference)
1/2 cup mushrooms (sliced)
1 cup shredded cheese
1 9 ” pie crust gekauft oder selbstgemacht:
(Die Basis für eine Quiche ist ein Mürbeteig aus Mehl, Salz und Butter. Durch das Hinzufügen von Ei und Milch wird der Teig geschmeidiger und lässt sich besser ausrollen.
Sie brauchen für eine Tarteform mit 28 Zentimeter Durchmesser 250 Gramm Mehl, einen halben Teelöffel Salz, 130 Gramm kalte Butter, ein Ei und drei Esslöffel Milch. Den Teig für die Quiche in Folie einschlagen und für eine Stunde in den Kühlschrank legen)
Anweisungen
- Preheat the oven to 375 degree Fahrenheit.
- Place prepared pie crust in the oven for 5 minutes. This helps the pie crust and filling cook evenly and avoids the pie crust from getting soggy.
- In a small skillet, heat olive oil over medium heat. Saute the onions and spinach until onion begins to become translucent. About 5 minutes.
- At the bottom of the pie crust that has been baked for 5 minutes, layer your vegetables. Layer the mushrooms and bell peppers evenly along the bottom. Next layer the sautéed onions and spinach. Then layer on the cheddar cheese.
- In a medium sized mixing bowl, crack the eggs and whisk together the milk, eggs and salt and pepper. Whisk for 2-3 minutes until fully incorporated.
Pour the mixed egg and milk mixture over the top of the pie crust with vegetables and cheese. - Place in the oven for 40-45 minutes, or until the egg is set in the center.
- Serve immediately, or cool and refrigerate or freeze for later.