bannermittext4

Vorbereitungszeit 25M
Kochzeit 480M
Portionen 10 servings

Zutaten
1 1/2 lbs. russet potatoes, peeled and diced into 1/2" cubes (about 3 medium sized potatoes)
20 oz canned corn (drained), or frozen corn (thawed)
4 cups cubed ham steaks, diced into 1/2" cubes
1 large yellow onion, diced
4 ribs celery, diced
4-5 cloves garlic, minced
1/2 tsp black pepper
4 cups chicken stock (or broth)
2 cups Promised Land Dairy Whole Milk
2 Tbsp cornstarch
2 cups shredded cheddar cheese
1 cup sour cream
2 Tbsp fresh minced parsley
extra parsley, pepper and cheese, for garnish

Anweisungen
To a 6 qt slow cooker, add the first 8 ingredients (potatoes through and including chicken stock). Stir, cover, and cook on LOW for 8-10 hours, until potatoes are tender.
In a small mixing bowl, whisk milk and cornstarch until smooth. Stir into soup in slow cooker, cover and cook on HIGH 20-25 minutes until thickened, stirring occasionally. Turn off heat, stir in cheese, sour cream and parsley until cheese is melted.
Serve sprinkled with extra cheese, black pepper and parsley if desired.


https://www.thechunkychef.com/slow-cooker-cheesy-ham-chowder/

Wir benutzen Cookies

Wir nutzen Cookies auf unserer Website. Einige von ihnen sind essenziell für den Betrieb der Seite, während andere uns helfen, diese Website und die Nutzererfahrung zu verbessern (Tracking Cookies). Sie können selbst entscheiden, ob Sie die Cookies zulassen möchten. Bitte beachten Sie, dass bei einer Ablehnung womöglich nicht mehr alle Funktionalitäten der Seite zur Verfügung stehen.