bannermittext4

Vorbereitungszeit 5 mins
Kochzeit 5 mins
Portionen 3-4

Zutaten
1 container spreadable goat cheese (I used 5.3 ounce Chavrie)
Apricot preserves
Handful of pistachios, chopped
Fresh mint, chopped
1 small French or Italian baguette

Anweisungen
Preheat oven to 400 degrees.
Slice bread and place directly on oven rack. Bake for about 4-5 minutes or until bread is crisp and slightly browned on edges. Remove from oven and set aside.
Add goat cheese to a small bowl and whisk until whipped and fluffy.
Assemble crostini by slathering goat cheese on bread, then a little of the apricot preserves and top with chopped pistachios and fresh mint.


http://www.stuckonsweet.com/goat-cheese-and-apricot-crostini-with-pistachios-and-mint/

Wir benutzen Cookies

Wir nutzen Cookies auf unserer Website. Einige von ihnen sind essenziell für den Betrieb der Seite, während andere uns helfen, diese Website und die Nutzererfahrung zu verbessern (Tracking Cookies). Sie können selbst entscheiden, ob Sie die Cookies zulassen möchten. Bitte beachten Sie, dass bei einer Ablehnung womöglich nicht mehr alle Funktionalitäten der Seite zur Verfügung stehen.