bannermittext4

 

Ingredients
  • 2 lb boneless skinless chicken breasts
  • 15 ounces Doritos 1-2 bags depending on size
  • 1 cup mayonnaise
  • ranch dipping sauce optional
Instructions
  1. Preheat oven to 375°F / 190°C. Line a large baking sheet with parchment or a nonstick baking mat.

  2. Place chicken breasts on a cutting board and pat dry with paper towels.

  3. Using a sharp knife, cut into 1 1/2" / 3 cm cubes.

  4. In a medium bowl, add mayonnaise and chicken pieces. Mix to coat and set aside.
  5. Place Doritos into a large ziptop bag and seal shut. Using a rolling pin or bottle, pound the chips until pulverized (see note).

  6. Roll the chicken pieces in crushed Doritos to coat, and place onto prepared baking sheet.

  7. Bake for 15 minutes. Serve and enjoy!

 

Wir benutzen Cookies

Wir nutzen Cookies auf unserer Website. Einige von ihnen sind essenziell für den Betrieb der Seite, während andere uns helfen, diese Website und die Nutzererfahrung zu verbessern (Tracking Cookies). Sie können selbst entscheiden, ob Sie die Cookies zulassen möchten. Bitte beachten Sie, dass bei einer Ablehnung womöglich nicht mehr alle Funktionalitäten der Seite zur Verfügung stehen.