bannermittext4

Vorbereitungszeit:
Zubereitungszeit: 10
Menge: 6 Personen

Zutaten
8 oz part-skim mozzarella cheese
12 Bakery potato rolls
6 teaspoons herb garlic butter, divided
1 (24x12-inch) sheet aluminum foil

Anweisungen
Preheat oven to 450°F. Cut cheese into 12 cubes. Cut a deep X into each potato roll; pull rolls open slightly.
Place one cube of the cheese into opening of each roll; top cheese with 1/2 teaspoon of the butter.
Push rolls closed and place in center of foil. Bring up foil sides; then double-fold top and ends to seal the package. Bake 15 minutes or until cheese melts. Serve.

Wir benutzen Cookies

Wir nutzen Cookies auf unserer Website. Einige von ihnen sind essenziell für den Betrieb der Seite, während andere uns helfen, diese Website und die Nutzererfahrung zu verbessern (Tracking Cookies). Sie können selbst entscheiden, ob Sie die Cookies zulassen möchten. Bitte beachten Sie, dass bei einer Ablehnung womöglich nicht mehr alle Funktionalitäten der Seite zur Verfügung stehen.