bannermittext4

Vorbereitungszeit 5 mins
Kochzeit 4 hours
Portionen 6

Zutaten
2 pounds chicken breasts, thawed*
1 1/2 tablespoons cornstarch
1/4 cup water
Sriracha to taste (optional)
2-4 tablespoons Asian Sweet Chili Sauce**
1/3 cup low sodium soy sauce
1/3 cup ketchup
1/3 cup packed brown sugar
2 tablespoons quality hoisin sauce like Lee Kum Kee or Kikkkoman***
2 tablespoons rice wine vinegar
1 tablespoon toasted sesame oil
1 1/2 teaspoons garlic powder (or 3-4 garlic cloves, minced)
1/2 teaspoon onion powder
1/2 teaspoon ginger powder (or 2 teaspoons freshly grated ginger)
1 teaspoon salt
1/4 teaspoon pepper
Garnishes
toasted sesame seeds
chopped green onions

Anweisungen
Add chicken to the bottom of your crockpot.
Whisk the Sweet Chili Sesame Sauce ingredients together in a medium bowl. Pour over chicken.
Cook on low for 5-7 hours or on high for 3-4 hours.
Shred chicken and add 1 1/2 tablespoons cornstarch mixed with 1/4 cup water to the crockpot. Stir contents around. Cook on high for 20-30 minutes until sauce thickens. Taste and add Sriracha for spicier, brown sugar for sweeter if desired.
Serve with rice and garnish with sesame seeds and green onions.


http://www.carlsbadcravings.com/asian-sweet-chili-sesame-chicken/

Wir benutzen Cookies

Wir nutzen Cookies auf unserer Website. Einige von ihnen sind essenziell für den Betrieb der Seite, während andere uns helfen, diese Website und die Nutzererfahrung zu verbessern (Tracking Cookies). Sie können selbst entscheiden, ob Sie die Cookies zulassen möchten. Bitte beachten Sie, dass bei einer Ablehnung womöglich nicht mehr alle Funktionalitäten der Seite zur Verfügung stehen.