bannermittext4

Zutaten
4 to 6 boneless skinless chicken breasts
¼ cup flour
1 teaspoon salt
½ teaspoon pepper
4 Tablespoon olive oil
2 cups chicken stock
½ cup sun dried tomatoes in olive oil
2 Tablespoons basil
1 cup heavy cream

Anweisungen
Spray slow cooker with cooking spray.
Heat large skillet over medium high heat. Add olive oil.
Combine flour, salt, and pepper. Dredge chicken in flour mixture and place in skillet. Brown chicken on each side for 2 minutes and place on the bottom of slow cooker.
Add chicken stock, sun dried tomatoes and basil.
Cook on LOW for about 4 hours or until chicken is cooked through completely.
Add heavy cream and serve.

 


http://www.chef-in-training.com/2016/04/slow-cooker-creamy-sun-dried-tomato-chicken/

Wir benutzen Cookies

Wir nutzen Cookies auf unserer Website. Einige von ihnen sind essenziell für den Betrieb der Seite, während andere uns helfen, diese Website und die Nutzererfahrung zu verbessern (Tracking Cookies). Sie können selbst entscheiden, ob Sie die Cookies zulassen möchten. Bitte beachten Sie, dass bei einer Ablehnung womöglich nicht mehr alle Funktionalitäten der Seite zur Verfügung stehen.