bannermittext4

Vorbereitungszeit:
Zubereitungszeit:
Menge:

Zutaten
Summer Steaks

1 tablespoon fresh rosemary, coarsely chopped
1/2 cup Italian dressing with cheese
1 tablespoon Worcestershire sauce
Large zip-top bag
1 1/2 lb boneless NY strip steaks

Rosemary Garlic Potatoes

1 tablespoon fresh rosemary, coarsely chopped
3 tablespoons Italian dressing with cheese
1 teaspoon Montreal steak seasoning
1 (20-oz) package refrigerated red potato wedges
1 (24-x12-inch) sheet aluminum foil

Anweisungen
Cooking Sequence

- Preheat grill; prepare potatoes and begin to grill - 10 minutes
- Prepare steaks and begin to marinate - 10 minutes
- Add steaks to grill; complete both and serve - 15 minutes

Summer Steaks

Prep

- Preheat grill.
- Chop rosemary.

Steps

1. Combine all ingredients (except steak) in zip-top bag; shake to mix. Add steaks; seal bag and knead to coat steaks. Let stand 10 minutes to marinate.
2. Place steaks on grill and close lid (or cover loosely with foil); grill 4-7 minutes on each side or 145°F (for medium-rare). Slice steaks or cut into portions and serve.

Rosemary Garlic Potatoes

Prep

- Preheat grill.
- Chop rosemary.

Steps

1. Combine all ingredients (except foil).
2. Spoon potatoes into center of foil. Bring up foil sides; double-fold top and ends to seal the package.
3. Grill 20-25 minutes, turning once, or until potatoes are tender when pierced with a fork. Serve.

Wir benutzen Cookies

Wir nutzen Cookies auf unserer Website. Einige von ihnen sind essenziell für den Betrieb der Seite, während andere uns helfen, diese Website und die Nutzererfahrung zu verbessern (Tracking Cookies). Sie können selbst entscheiden, ob Sie die Cookies zulassen möchten. Bitte beachten Sie, dass bei einer Ablehnung womöglich nicht mehr alle Funktionalitäten der Seite zur Verfügung stehen.