bannermittext4

Vorbereitungszeit:
Zubereitungszeit:
Menge: 4 Personen

Zutaten
4 ounces pre-sliced baby portabella mushrooms (rinsed)
¼ cup pre-sliced green onions
1 tablespoon roasted garlic
1 medium tomato (rinsed)
1 ½ teaspoons seasoned pepper blend
4 (6-ounce) ground chuck patties
4 thin American cheese slices
4 wheat sandwich rolls
4 dill pickle slices
¼ cup barbecue sauce
2 tablespoons mayonnaise

Anweisungen
Preheat grill on medium-high. Combine mushrooms, green onions, and roasted garlic in microwave-safe bowl. Microwave on HIGH 1–2 minutes or until mushrooms are tender; set aside. Cut tomato into thin slices to top burgers (add any extra tomato to salad); set aside.
Sprinkle seasoned pepper over both sides of patties; place on grill. Wash hands. Close lid (or cover with foil); grill 4–5 minutes on each side or until internal temperature reaches 155°F (for medium). During last 1–2 minutes of grill time, top each patty with ¼ mushroom mixture and 1 cheese slice. Use meat thermometer to accurately ensure doneness. (Grills vary widely; adjust time as needed.)
Place patties on bottom halves of rolls; top with pickles and tomato slices. Spread barbecue sauce and mayonnaise over top halves of rolls. Assemble and serve.

Wir benutzen Cookies

Wir nutzen Cookies auf unserer Website. Einige von ihnen sind essenziell für den Betrieb der Seite, während andere uns helfen, diese Website und die Nutzererfahrung zu verbessern (Tracking Cookies). Sie können selbst entscheiden, ob Sie die Cookies zulassen möchten. Bitte beachten Sie, dass bei einer Ablehnung womöglich nicht mehr alle Funktionalitäten der Seite zur Verfügung stehen.