bannermittext4

Vorbereitungszeit:
Zubereitungszeit:
Menge: 6 Personen

Zutaten
1 1/2 lb beef flank (or skirt) steak
1/2 teaspoon beef seasoning blend
1 (20-oz) bag refrigerated diced potatoes with onions
2 tablespoons herb garlic butter
1/3 cup light creamy peppercorn salad dressing
2 tablespoons cooked bacon pieces
1 bag baby lettuce blend (6–8 oz)

Anweisungen
Preheat grill. Sprinkle both sides of steak with beef seasoning (wash hands).
Combine potatoes and butter in microwave-safe bowl and cover; microwave on HIGH 5–7 minutes or until tender.
Place steak on grill and close lid; grill 5–7 minutes on each side or until steak is 145°F (for medium-rare). Grill time may vary depending on thickness of steak. Remove steak from grill; let stand 5 minutes.
Stir salad dressing and bacon into potatoes until evenly coated. Arrange lettuce on serving platter; top with potato salad. Cut steak diagonally, against the grain, into thin 1/8-inch-thick slices. Arrange steak slices over salad and serve.

Wir benutzen Cookies

Wir nutzen Cookies auf unserer Website. Einige von ihnen sind essenziell für den Betrieb der Seite, während andere uns helfen, diese Website und die Nutzererfahrung zu verbessern (Tracking Cookies). Sie können selbst entscheiden, ob Sie die Cookies zulassen möchten. Bitte beachten Sie, dass bei einer Ablehnung womöglich nicht mehr alle Funktionalitäten der Seite zur Verfügung stehen.