bannermittext4

Zutaten

cooking spray
1 pound fresh peeled/deveined shrimp (51/60 count)
16 wooden or bamboo skewers (6-inch)
1/2 teaspoon seafood seasoning blend
1/2 cup barbecue sauce

 

Anweisungen

1. Spray grill with cooking spray, then preheat.
2. Lay 4 shrimp on flat surface, nesting together horizontally.
3. Lay hand flat on shrimp and push pointed end of skewer through center of each shrimp, connecting them.
4. Take second skewer and push through shrimp 1/2-inch from first skewer. (This keeps shrimp from spinning when turned on the grill.) Repeat with remaining shrimp. Wash hands.
5. Place skewers on plate (may be paper) and sprinkle both sides with seasoning.
6. Brush barbecue sauce over both sides of skewers, spreading evenly.
7. Grill 5-7 minutes, turning frequently, until shrimp turn pink and opaque. Serve.

Wir benutzen Cookies

Wir nutzen Cookies auf unserer Website. Einige von ihnen sind essenziell für den Betrieb der Seite, während andere uns helfen, diese Website und die Nutzererfahrung zu verbessern (Tracking Cookies). Sie können selbst entscheiden, ob Sie die Cookies zulassen möchten. Bitte beachten Sie, dass bei einer Ablehnung womöglich nicht mehr alle Funktionalitäten der Seite zur Verfügung stehen.