bannermittext4

Kategorie herzhaft, Beilage, Vegetarisch

4 Personen (als Beilage)


Zutaten
6 ounces penne pasta
2 tablespoons unsalted butter
2 tablespoons plus 2 teaspoons all-purpose flour
1-1/2 cups milk
8 ounces Flagship cheese, grated (about 2 cups)
Substitutions: MARCO POLOSMOKED FLAGSHIP
2 ounces Just Jack cheese, grated (about 1/2 cup)
Substitutions: DUTCH HOLLOW DULCET
1/4 teaspoon kosher salt
1/2 teaspoon chipotle chili powder
Pinch garlic powder

Anweisungen
Preheat oven to 350˚F.
Cook penne 2 minutes less than package directions. Rinse in cold water and set aside.
Melt butter in a heavy bottomed saucepan over medium heat. Whisk in flour. Continue whisking and cook for 2 minutes. Slowly add milk while whisking. Cook until sauce thickens, about 10 minutes, stirring frequently. Remove from heat.
Add 1-3/4 cups Flagship cheese, 1/4 cup Just Jack cheese, salt, 1/4 tsp. chili powder, and garlic powder. Stir until cheese is melted and all in¬gredients are incorporated, about 3 minutes.
Combine pasta and sauce in a large bowl and mix carefully. Scrape into an 8-inch baking dish. Sprinkle with remaining cheese and chili powder.
Bake, uncovered, for 20 minutes. Let Mac & Cheese sit for 5 minutes before serving.

URL
https://beechershandmadecheese.com/flagship-recipe/

Wir benutzen Cookies

Wir nutzen Cookies auf unserer Website. Einige von ihnen sind essenziell für den Betrieb der Seite, während andere uns helfen, diese Website und die Nutzererfahrung zu verbessern (Tracking Cookies). Sie können selbst entscheiden, ob Sie die Cookies zulassen möchten. Bitte beachten Sie, dass bei einer Ablehnung womöglich nicht mehr alle Funktionalitäten der Seite zur Verfügung stehen.